Carl Persson i Karlskrona HK.
KHK:s Calle Persson Foto: Jens Svendsen/Sveriges Radio
P4 BLEKINGE MÖTER KHK

Carl Persson: Ska bli sjukt roligt

"Hört mycket gott om stämningen och klacken"
2:22 min

Ikväll är det skarpt läge för KHK. Nyförvärvet Carl Persson tror på lagets bästa säsongen någonsin och han är spänd inför att spela i NKT Arena.

22-åriga Carl Persson kommer senast från Karlskoga. Trots att han bara varit med laget en kort period har han redan säsongsmålet klart för sig.

– Vi har stora möjligheter att göra en bra säsong. Nu är vi inne i tredje säsongen och ska göra den bästa säsongen någonsin. Slutspel är alltid något man vill, säger han.

Carl Persson hoppas förstås att det kommer vara KHK som står som SM-mästare i slutändan. Han upplever redan laget som mycket stolta och engagerade.

Hur roligt ska det bli att åka in inför ett fullsatt NKT Arena i SHL?

 – Det ska bli sjukt roligt, man har hört mycket gott om stämningen och klacken. Det ska bli sjukt roligt och stort, säger ytterforwarden. 

Klockan 19:00 ikväll är det dags för seriepremiär, motståndet står Skellefteå för.

P4 Blekinge möter KHK

I en serie porträtt får vi möta gamla och nya spelare i KHK inför kommande säsong. "Vem är slarvigast i omklädningsrummet?" "Vilka blir svenska mästare i år?". Ingen fråga är för liten eller för stor för att få svar när P4 möter KHK.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".