blogg
1 av 3
Foto: Privat.
blogg
2 av 3
Foto: Privat.
blogg
3 av 3
Foto: privat
Fotbollsbloggen

Pranket på Steken! 

Som vi lovade er i radion tänkte vi bjuda på lite bilder och någon film ifrån vårt prank på vår tränare Stefan "Steken" Ekstrand för några veckor sedan!

Steken tillhör ju då lag väst, då han bor i sitt kära Valje. Vad är det tänker ni nu då? Det vet inte vi heller men tydligen så ligger det vid Sölvesborg någonstans. Sedan har vi lag öst med någon karlskronit, ronnebyare och till och med någon från Kallinge. 

Dessa lag brukar utdela en och annan kommentar till varandra – om vilken del av Blekinge som egentligen är bäst – som då skapat denna hets mellan öst och väst. Vi ifrån Karlshamn är oftast neutrala men säger inte nej till att hjälpa något av lagen om det är något kul på gång! 

Matchställ försvunnet
För någon helg sedan när vi satt i bussen på väg till match, hade vi inte vårt vanliga matchställ med oss, då det var spårlöst försvunnet ...

Steken och de andra tränarna var 100 procent säkra på att detta var någon i östs fel (vilket det såklart inte var ...) så tränarna lurade två östare att deras fotbollsskor inte var med i bussen, vilket ledde till ett litet kaos i bussen.

Händelserik bussresa
En av spelarnas föräldrar var redan på väg in till Stadium för att köpa ett par nya skor och en annan förälder var på väg att vända på E22 tillbaka till Karlshamn. Ja som ni förstår var det en rätt händelserik bussresa för dem som var åskådare.  

Fotbollsskorna var såklart med och vi hade även ett annat matchställ med oss, men lag öst bestämde sig för att tränarna skulle få igen och Steken fick bli offer. Resultatet ser ni nedanför.  

De tyckte att Stekens vanliga vita bil var alltför tråkig och pimpade upp den lite. Vi tycker dock att Steken ska vara glad över att han aldrig mer behöver köpa post-it-lappar och framförallt så kommer han aldrig att glömma något igen!

Hårt slit
Var var matchstället då undrar ni kanske? Jo det var våra herrar som så hemskt gärna ville ha vårt ställ (de tror nog att vinsterna sitter i ställen, men nej grabbar, det är hårt slit och 110 procent inställning) så de hade tvättat det en extra gång! Inte undra på att vi inte hittade våra kläder ... MEN slutet gott och allting gott!

Vi ska tillägga här att allt skoj och hets i laget är helt och hållet på skämt och det finns ingen som tar illa upp. Det finns en go stämning i laget och en stark gemenskap. Våra tränare är fantastiska människor som gör allt för att vi ska ha de bästa förutsättningarna och möjligheterna. 

Ni får ha det så bra! Och tills vi hörs nästa gång "Var rädda om er och prata inte med några okända" 

Maja och Månsson

Filmen kan ni se på P4 Blekinges Facebooksida och Instagram.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".