hallen
Foto: Gustaf Hallén.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Hemmapremiär – är det handbollsabstinens?

Det är dags, första matchen på hemmaplan sedan sista kvalmatchen mot Tyresö. Det var i typ april, det måste ju vara handbollsabstinens i stan?

Vi har inte ens spelat en träningsmatch på hemmaplan, så det är väldigt speciellt för oss spelare med.

Inte nog med det, idrottshallen har ju halvt raserats för att till nästa höst stå helt nyrenoverad. I dag var första gången jag såg hur resultat blivit, med den omtalade provisoriska väggen. Och jag måste ärligt säga, det här kommer bli så jävla bra!  

Till matchen då, vi spelar mot Aranäs som alltid blir tuffa och jämna matcher så det kommer bli en fantastisk fredag på hemmaplan i Karlskrona.

Se till att vara på plats, dels för att se vad som komma skall med arenan. Men framförallt för att lyfta oss till säsongens första vinst.

De tidigare åren har vi varit starka på hemmaplan, och jag tror verkligen att vi kan bli ännu starkare i år. Det kommer bli en fantastisk kuliss och inramning så se till att vara där!! 

19.00, fredagkväll i Karlskrona idrottshall. Då smäller det!

 #24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".