Leonora Vilhelmsson
Nu fortsätter Bonde söker fru utan Leonora Vilhelmsson från Jockarp. Foto: TV4

Leonora rundade tv-kamerorna och fann kärleken

"Sa redan från början att jag egentligen skiter fullständigt i dem"
2:25 min

Blekingebonden Leonora Vilhelmsson hittade kärleken och lämnar Bonde söker fru – innan det ens har börjat.

Under onsdagskvällen sändes avsnitt två i årets Bonde söker fru i TV4. Då visar det sig att Leonora Vilhelmsson från Jockarp utanför Sölvesborg brutit mot reglerna och haft kontakt med en av brevskrivarna innan tv-inspelningarna. 

– Jag skulle ju hitta kärleken och det gjorde jag. Sen var det lite tidigare än planerat, säger Leonora Vilhelmsson.

Åtta timmars samtal
Efter mejlkontakt med brevskrivaren Louise insåg hon att det var mot reglerna att ha kontakt innan kamerorna är på plats. 

– Jag skulle höra av mig till Louise och säga till att vi inte fick träffas eller ha kontakt, och jag ringde henne för att göra det. Det samtalet slutade klockan halv fem på morgonen, efter åtta timmar. Det var nånting som klickade redan där, säger Leonora Vilhelmsson. 

Är i princip sambo
Kvinnan som vunnit hennes hjärta är alltså norrländska Louise, och kärleken håller än. 

– Hon har bott här i princip sedan vi träffades, och vi är på samma plats så ofta vi kan. Vi brukar vilja använda ordet perfektion för att beskriva vår kärlek. Det är en helt fantastisk känsla, säger Leonora Vilhelmsson från Sölvesborg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".