Maja Ericsson och Ellinor Månsson som skrattar och håller en fotboll mellan sig.
Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Fotbollsbloggen

Vi vill ha stöd från läktaren

Hej alla glada! Det antar vi i alla fall att ni är i och med att det är fredag, vilket innebär att det endast är ett dygn kvar tills ni ska ta er till Asarums IP!!!

Det är ju inte vilken match som helst som ska spelas imorgon utan det är fortsättningen på förra helgens kvalmatch mot Jitex men även årets sista match.

Förra helgens match slutade som ni vet med en 3-1-vinst, det är dock en helt ny match nu vilket vi har lagt fokus på i veckan.

Träningarna har rullat på, vi har slipat på lite detaljer och hur vi vill spela. Tyvärr kan vi inte avslöja matchplanen för er här då informationen inte får läcka ut till västkusten😉

Vi hoppas att ni är många som sluter upp då sådana här matcher inte spelas så ofta så det borde ni inte vilja missa.

Det hade uppskattats av oss alla i laget om vi hade fått stöd från er på läktaren, och att ni tillsammans kunde bli den 12:e spelaren och sätta kära Asarum på kartan.

Istället för mer text så har vi bett några av tränarna ställa upp på en intervju och snacka om läget inför matchen. Hoppas ni gillar det!!

Väl mött, vi ses på IP kl 15.00 imorgon!

Till dess: ”Var rädda om er och prata inte med några okända”.

Filmen kan du se på P4 Blekinges Facebooksida.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".