Gustaf Hallén satsar med skott mot mål.
Foto: Claudio Bresciani/TT
Gustaf Halléns handbollsblogg

Jäklar, vilket tryck och vilken akustik

Vilken grej, 5 poäng av 6 möjliga de senaste 3 matcherna. Känns sjukt att vi lyckades vända matchen.

29.59 i andra halvlek lobbar alltså Linus helt iskallt in 34-34 över 2 meter Anders Persson, som om han inte gjort annat i sitt liv. 

Kan dock inte påstå att jag är förvånad. Detsamma om Matssons inhopp efter att Vladan fick en motspelare över sin fot. Har skrivit om det förr men värt att sägas igen, att ha folk som tränar stenhårt och verkligen vill detta ger alltid ett positivt resultat och idag var det verkligen matchavgörande för oss.  

Hade tänkt efter förra hemmamatchen skriva om att jag tyckte det såg lite glest ut på läktaren, men hejdade mig själv lite med tanke på att det kanske inte var direkt champagnehandboll vi presterat tidigare. Men idag jäklar, vilket tryck och vilken akustik.

Vilken liten gryta vi har på Björkholmskajen, även om den är under upprustning så är det redan nu jävligt rolig akustik och atmosfär. Det är den känslan och atmosfären som är värd alla tunga, tråkiga träningspass man gjort ute i löpspåret på Rosenholm. Den känslan är helt oslagbar och har du som läser detta inte varit där och upplevt den. Gör det, tror du har runt 800 personer att fråga annars om de var värt besväret! 

 

På återseende! #24

Mer om Gustaf Halléns handbollsblogg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".