Moa Persson står på en Parkering.
Moas Persson står i restpölen av den bensin som stals i tisdags. Foto: Daniel Kjellander/Sveriges Radio.

Utsattes för fräck bensinstöld

1:02 min

I veckan borrade sig nån in i Moa Perssons bil och slangade bensin. När hon skrev om detta visade det sig att många andra utsatts.

Händelsen inträffade på ljusan dag på en parkering mitt i Lyckeby intill en massa hus och ett konditori. 

Igår på dagen har någon försökt att birka upp mitt tanklock vilket resulterade med förstörd lack vid sidan om. Men när de märkte att det inte funkade så borrade de hål i min tank under bilen istället för att tömma den på bensin.

Så skrev Karlskronabon Moa Persson i en grupp på Facebook. Och hon fick många svar, där det visade sig att flera personer varit med om exakt samma sak. 

– Det delades hejvilt och många andra trädde fram och sa att det hänt dem också. Någon skrev att de varit med om samma sak samma dag fast på Carlandravägen, säger hon. 

"Vill inte tänka på det"
Vad det hela kommer att kosta Moa vill hon helst inte tänka på. 

– Jag har lämnat in den på verkstaden och kontaktat försäkringsbolaget. Jag har precis flyttat hemifrån och har inte så mycket på fickan, säger hon. 

Har du också blivit utsatt? Hör av dig till: 

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista