Gustaf Hallén med en svart keps på huvudet.
Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Gustaf Halléns handbollsblogg

"Vilket jävla röj"

Det börjar närma sig match igen, på onsdag är det dags. Sävehof hemma är en riktigt tuff nöt att knäcka, den kommer kräva ett snudd på perfekt utförande och disciplin.

Veckan som gått har varit fullmatad av försvarsträning. Vi har gjort en hel del mål i många matcher, men även släppt in en hel del mål och det är något vi bara måste ta tag i. Vi måste stänga till bakåt om vi ska ta ett steg framåt i tabellen, det kommer ju också ge fler kontringar så känns som en nyttig vecka för oss. Det enda som gnager lite är väl det faktum att vi är ganska tunna på spelare som kan spela centralt i zon 3 i försvar.

Dras med skador
Både Calle och Nicklas dras med lite skador och det märks verkligen att vi saknar iallafall en försvarsspelare/linje att kunna ha på tillväxt. Vikten av att ha full trupp på varje träning kan inte understrykas nog så förhoppningsvis har det inte bara varit en nyttig vecka ur träningssynpunkt utan även i form av återhämtning.

Fenomen
Måste bara kommentera något helt annat än handboll. Har spenderat två dagar på fenomenet Gekås Ullared. Vilket jävla röj, trodde inte på fullaste allvar att något sånt ställe fanns på jorden, men jag hade fel. Kan lugnt säga att jag tycker det ska bli skönt med måndag, så man får vila upp sig en aning.

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista