Gustaf Hallén
Gustaf Hallén HIF Karlskrona. Foto: Torbjörn Sunesson - arkiv

Knapp förlust för Karlskrona

2:27 min

Matchen mellan Karlskrona och GUIF slutade med förlust för Karlskrona.

Slutsiffran blev 29 mål för Karlskrona mot GUIF:s 33, och det var en besviken tränare Karl-Johan Lång som kommenterade matchen i bussen på väg tillbaka från Linköping till Karlskrona.

– Det svider för det var nära idag, när man sammanfattar en tabell ser man ju inte att det var nära det är bara slutresultatet man ser, sa han.

Slåss i botten 
HIF Karlskrona slåss i botten av handbollsligan när en tredjedel av säsongen gått så varje poäng är viktig. Karl-Johan Lång sammanfattar HIF:s insats med att det var för dåligt anfallsspel i första halvlek och för dåligt försvarsspel i andra halvlek.

– Vi har en ny match på söndag så nu handlar det om att slipa på detaljerna i försvarsspelet och försöka bygga vidare på anfallet, säger han.

Redbergslid hemma 
På söndag möter Karlskrona Redbergslid hemma och Karl-Johan Lång tycker laget måste höja sig en nivå för att ta poäng i den matchen, men han har gott hopp.

– Jag är alltid optimist, jag tror vi vinner med två, säger Karl-Johan Lång.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista