bloggbild ur bussen
Gustaf Hallén ska röntga sin fot för att få svar på vad som är problemet. Foto: Privat.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Tung hemresa på många olika sätt

Vi förlorar till slut med 33-29 mot Guif på bortaplan och det känns ganska lite med tanke på hur det såg ut från början.

Vi bränner flertalet lägen i början och de kontrar in lätta mål. Det hade mycket väl kunnat rinna ifrån där. Efter det gnetar vi ikapp men kommer aldrig riktigt nära utan byter egentligen bara mål och 3-4 mål ledningen håller de tills klockan slår 60.00.

Tycker de som spelar gör det bra som inte låter det rinna iväg, men vi behöver göra något åt slarvet i anfallet, det ger motståndarna enkla kontringar. Det håller inte på den här nivån. 

För egen del känns det verkligen blytungt, har haft problem med vänsterfoten sedan matchen mot Sävehof där jag landade med all vikt över den och kände hur något högg till inuti.

Förhoppning var att jag skulle kunna tejpa ihop den och spela igenom smärtan idag men tyvärr gick det inte alls.

Imorgon väntar förhoppningsvis röntgen och ett tydligt svar på hur det ligger till. Just nu känns det inte jättepositivt men man får hoppas på det bästa helt enkelt!

 

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista