Läsk, kanellängd, kex och träningsutrustning.
Gustaf Hallén var inte imponerad av fikat. Foto: Gustaf Hallén.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Gustaf Hallén: "När fikat skulle plockas fram blev besvikelsen enorm"

The botten is nådd!

Nej nu ska vi reda ut en sak, det sveket av unga laget idag på träningen är svårt att glömma.

Som ni vet tävlar vi i allt, och en av de tävlingar med mest prestige är uppvärmningsfotbollen. Dels delas det ut böter till förlorarna efter varje match, men under varje månad räknar man också totalt antal segrar. Det lag med minst segrar(unga laget) får bjuda det lag med mest segrar (äldre laget) på fika. Idag var de dags för de unga att bjuda på trevlig fredagsfika efter träningen.

Ska ärligt säga att detta var veckans höjdpunkt, och förhoppningarna var skyhöga. Rykten florerade om lussebullar med mandelmassa och glögg. Någon önskade chokladbollar, en annan önskade hembakat. Så när Kalle äntligen blåste av träningen och fikat skulle plockats fram så blev besvikelsen enorm, först och främst hade unga laget panikhandlat fikat precis innan träning, och dessutom var det inte alls nära den tidigare utsatta standarden.

Inte många gånger har jag sett kapten Grundsten så besviken som idag, och det här kan vi i gamla laget endast se som ett lågvattenmärke. Hörde till och med ord kastas som "unga laget har ingen klass".

Så här med vill jag deklarera att detta svek fredagen den 10/11 -17 aldrig kommer glömmas. Nu vet ni vad som väntar unga gänget, om ni någon gång mot förmodan skulle vinna det vill säga...

// Hälsningar en hejdlöst besviken spelare från äldre laget i fotbollsuppvärmningen....

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".