Handbollsspelare på en plan.
Foto: Privat.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Ska prestera mot Ricoh på torsdag

Nu börjar det bli jävligt spännande. Ricoh och Helsingborg har båda nu fyra poäng och vi har fem och kampen om att undvika sistaplatsen tätnar avsevärt.

Den senaste tiden har vi verkligen trillat tillbaka från våra fina prestationer mot Ystad och Aranäs. Det är lite tungt att vi inte kan hålla upp det vi presterat förut, vi får liksom ingen trygghet att bygga vidare på.

Vad det beror på är svårt att säga, dels handlar det om att hittat identitet som lag och att vi hittar de roller i spelet där vi får ut som mest av varje individ.

Dels handlar det också om att vi kan träna hårt och med hela truppen under längre tid. Det känns tyvärr som att vi den senaste tiden haft allt för mycket små skador och avbräck på för många spelare för att få någon form av kontinuitet.

Det som dock är oroande är att vi har en hel rad viktiga matcher mot lag som ligger på ungefär samma plats som vi gör och då måste vi verkligen va på topp och redo för de uppgifterna annars kan vi tyvärr själva hamna på jumboplatsen.

Så då behöver vi verkligen alla vara helt disponibla för träning och tuffa matcher.

Redan på torsdag är den första av dessa matcher mot Ricoh på bortaplan, då ska vi verkligen göra en riktigt bra prestation, något annat finns inte!

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".