Någon står med fiskspö
Foto: Fredrik Sandberg/TT
Gustaf Halléns handbollsblogg

Rensar tankarna med gäddfiske

Ledig helg var behövligt. Det var riktigt tungt i torsdags, hemma vid halv fyra på natten med en rejäl tankeställare.

Det är egentligen helt sjukt vad man påverkas av handbollen, det är jävligt tungt just nu och man spenderar mycket tid till att fundera och analysera på vad man kan göra annorlunda och man får ingen riktig ro att slappna av.

Lika bra som man mår när allting fungerar, lika tungt får man det när de inte går sin väg. Därför tyckte jag det var grymt skönt att ha en helg till att göra något som får en att tänka på annat än handboll ett tag.

Beslutsamhet och energi inför Lugi-matchen

Fredagen blev det jobb och lördag satsades stenhårt på gäddfiske. 05.15 ringde klockan för att dra ut och fiska i riktigt höstrusk.

Även om det var stört kallt och blött så är det absolut ett av de bästa sätten jag vet att slappna av och ladda om mina batterier till det som komma skall. Det finns liksom inget som stör en, och får man dessutom fisk så är allt helt plötsligt frid och fröjd igen. 

Tur för mig att Karlskrona erbjuder ett av Sveriges bästa gäddfiske, annars hade det kunnat vara riktig söndagsångest just nu. 

Nu är det med mer beslutsamhet och energi som vi blickar emot Lugi-matchen, det är ett perfekt läge för revansch!

#24 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista