Gustaf Hallén framför ett mönstrat tyg.
Gustaf Hallén försöker hålla lågan. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Hallén: Försöker hitta ljusglimtar i detta mörker

"På torsdag är det dags att spela mot Malmö på hemmaplan och kanske är det bra att möta topplag nu? Ingen press, inga förväntningar, bara slappna av och spela."

Nu var det längesen jag bloggade, har varit helt off den senaste tiden. Fullt upp med jobb och flytt, dessutom har väl inte handbollen varit den del i vardagen som givit mest energi just nu.

"Oerhört tråkigt"
Förlust mot Lugi och mot Kristianstad på hemmaplan. Det är så oerhört tråkigt att aldrig vinna. Det värsta av allt va att i onsdags så var vi ändå nöjda, det är en väldigt speciell sits att sitta efter en match och ändå säga att vi är nöjda med framstegen vi gjort.

Vi behöver ta någon poäng snarast annars är jag orolig att den här svackan kommer bli allt för tung att ta sig ur.

Trots att poängen aldrig var riktigt nära. Känns som en hårfin gräns också, man får aldrig göra det acceptabelt att förlora. Samtidigt måste vi försöka hitta ljusglimtar i detta mörker. Vet inte riktigt vilket ben jag ska stå på här...

Behöver ta poäng snarast
Något som i vilket fall har varit bättre är farten på träningarna, hoppas det kan va en indikation på vändning för det behöver vi. Vi behöver ta någon poäng snarast annars är jag orolig att den här svackan kommer bli allt för tung att ta sig ur. 

På torsdag är det dags att spela mot Malmö på hemmaplan och kanske är det bra att möta topplag nu? Ingen press, inga förväntningar, bara slappna av och spela. Det kan vara precis rätt medicin! 

Vill passa på att önska alla en glad första advent i efterskott med! 

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista