En bild tagen från Instagram på några HIF-spelare.
Det betyder sjukt mycket. Vissa saker kan helt enkelt inte sägas bättre än de redan gjort. Tack för det! Foto: Privat.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Hallén: Inte i närheten av tillräckligt desperata för att vinna

"Nu får vi fokusera på onsdag för då är det verkligen en av säsongens viktigaste matcher!" HIF:s Gustaf Hallén är besviken, men blickar ändå framåt.

Två matcher på en vecka och två nya förluster. I matchen mot Skövde finns det en del ljusglimtar men det känns som en klen tröst när vi behöver poäng. 

Andra verkar hungrigare
Dagens match mot Alingsås var i princip slut vid ställningen 4-9. Avståndet var inte jättestort men vi är inte i närheten av tillräckligt desperata för att vinna. Det är faktiskt så att andra lag ser "hungrigare" ut än oss. Det måste ju ändras snarast.  

Något som är riktigt tråkigt är det faktum att vi återigen inte får någon hemmamatch i mellandagarna. Förstår faktiskt inte varför vi inte får spela i Karlskrona när vi faktiskt skulle ha en chans att dra lite extra publik.

Sjukt tråkigt
Istället spelar vi i Stockholm den 26:e och i Göteborg den 28:e innan vi går på ledighet. Är det för att det ska spelas fotboll i idrottshallen eller är det bara lottat så i spelschemat? Känns sjukt tråkigt att vi haft den oturen två år i rad i sådant fall. 

Nu får vi fokusera på onsdag för då är det verkligen en av säsongens viktigaste matcher!

 

#24

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista