Gustaf Hallén
Foto: Claudio Bresciani/TT
Gustaf Halléns handbollsblogg

Gustaf Hallén: Ert stöd betyder mycket

I årets sista handbollsblogg skriver Gustaf Hallén att positivitet och engagemang är grundstenarna i en framgångspyramid och att laget ser framemot att visa något helt annat under 2018!

Mellandagarna är snart till ända och så är våran roadtrip.

Den 26/12 bar det av till Stockholm och match mot Hammarby. Efter övernattning på Bromma fortsatte vi sedan ner mot Alingsås 27/12 och spelade idag 28/12 årets sista match.

Det blev två förluster att inkassera och det ser allt annat än bra ut just nu. Vi ligger på en sista plats och riskerar degradering till nästa år.

Trots förlusterna så finns det en hel del saker som vi kan ta med oss efter dessa dagar tillsammans. 

Man svetsas liksom ihop och nu är det viktigare än någonsin. Även om förlusterna tynger oss alla oerhört så är det med stor beslutsamhet vi samlades idag för ett möte bakom stängda dörrar. 

Vi har en hel del att utveckla och ändra, men det som sades i konferensrummet Nolhaga 2 på Grand hotell i Alingsås tror jag gjorde avtryck på precis varenda en som var där. 

Det är med med hopp och positivitet som vi sakta rullar hemåt mot Karlskrona. Vi har många viktiga matcher på hemmaplan och vi vet att i vår Borg och med vår publik kan vi uträtta oerhört mycket. 

Jag hoppas också att alla ni som troget hejat och klappat under 2017 förstår hur mycket ert stöd betyder för oss.

Än lever serien och bottenstriden i synnerhet, en vinst och vi lämnar jumboplatsen.

Så snälla, jag vet att höstsäsongen inte blivit som många hoppats på, men det kan bara bli bättre. Positivitet och engagemang är grundstenarna i en framgångspyramid och vi ser framemot att visa något helt annat under 2018!

Välkomna då!  

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista