En bild på den ombyggda idrottshallen i karlskrona.
"Nytt år och ny möjligheter, det fick vi befara när vi klev in och börja träna i idrottshallen igen", skriver Gustaf Hallén. Foto: Privat.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Hallén: Nu behöver vi få ösa på stenhårt

"Vi kan liksom inte komma längre ner och ingen kommer hjälpa oss ur det."

Då var vi igång, årets första kollektiva träning är gjord! 

Det sjukt skönt att dra igång igen och träffa alla lagkamrater. Men som väntat var det en riktigt tuff träning.

Behöver höja intensiteten
Mycket springa och högintensitet, det behövs. Vi behöver verkligen höja intensiteten på träningarna nu under januarimånad. Vi kan liksom inte komma längre ner och ingen kommer hjälpa oss ur det.

Det handlar bara om oss själva och det känns rätt bra, det är jävligt mycket lättare att påverka saker när det handlar om sitt eget och inte någon annans. Så förhoppningsvis blir januari en bra månad för oss, även om det är långt till match. 

Gött med hallen
Nytt år och ny möjligheter, det fick vi befara när vi klev in och börja träna i idrottshallen igen. Riktigt gött att komma in där igen för träning, blir lite som att komma hem! Inget illa om Rosenholm men idrottshallen är roligare trotts att det är en byggarbetsplats. 

Nu hoppas jag bara att vi alla får ösa på stenhårt de kommande veckorna, det är precis vad vi behöver.

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista