Gustaf Hallén framför en svart bakgrund.
Gustaf Hallén ser fram emot en spännande framtid. Foto: Stina Linde/Sveriges Radio.
Gustaf Halléns handbollsblogg

Nye tränarens order är hårdträning och nöta, nöta, nöta

Laget ser piggare och hungrigare ut än på länge på träningarna. Det tycker Gustaf Hallén efter att HIF Karlskrona i veckan bytte huvudtränare.

Vilken vecka! Det har varit sjukt mycket som hänt i HIF Karlskrona den senaste veckan. Framtiden blir verkligen spännande och på torsdag är det redan dags för match igen. Sjukt vad januari gått fort?! 

Hård träning och nöta nöta nöta, så har det sett ut i veckan. Och så kommer det se ut nu 3 månader framåt. Det är något Seifert verkligen tryckt på från första dagen och det är egentligen upp till varje individ nu. Gillar det tänket och jag gillar att vi ärligt lägger korten på bordet nu. 11 matcher och vi bara ska klara ett oss till ett kval.  

Tycker det ser piggare och hungrigare ut än på länge på träningarna, tror någonstans att vi insett som grupp att det verkligen handlar om en riktigt kraftansamling och det börjar spegla av sig på resultatet under träningarna. Det känns som helt rätt väg framåt. 

Parallellt med vårt slit här i Karlskrona så rullar handbolls-EM i Kroatien på. Sjukt kul att man har så bra matcher att kolla varje kväll just nu. Tycker att Sverige gör det riktigt bra trots den senaste förlusten mot Frankrike. Men några som jag tror kommer gå långt, och förmodligen va väldigt bra under lång tid framöver är Norge. Egentligen sjukt hur många världsspelare de har, som dessutom är i spannet 22-30 år gamla. Tror inte att de vinner EM i år, men skulle inte säga att det var en skräll om de gjorde det heller.  

Höjer ett varningens finger, men hoppas att Sverige går segrande ur det nordiska mötet senare i mellanrundan! 

#24

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".