Fyra supporter-bussar på rad. Foto: Jenny Lindeborg/Sveriges Radio.
1 av 2
Foto: Jenny Lindeborg/Sveriges Radio.
Karlskronas Henrik Törnqvist och Skellefteås Morgan Ellis under tisdagens ishockeymatch i SHL mellan Karlskrona HK och Skellefteå AIK på NKT Arena Karlskrona.
2 av 2
Karlskronas Henrik Törnqvist och Skellefteås Morgan Ellis under en match i SHL mellan KHK och Skellefteå AIK i Karlskrona. Foto: SUVAD MRKONJIC

Inga fler bussar för KHK:s ungdomslag

Karlskrona HK har inte längre råd att låta sina junior- och ungdomslag åka buss till alla bortamatcher.

SVT Nyheter Blekinge rapporterar att det från och med nu är föräldrarna som får köra spelarna till de bortamatcher som spelas inom tolv mil från Karlskrona.

Samtidigt meddelar den ekonomiskt och sportsligt hårt pressade klubben att man bryter kontraktet med A-lagsspelaren Henrik Törnqvist som under den senaste tiden inte fått så mycket speltid.

Henrik Törnqvist kom till KHK från Linköping HC inför nuvarande säsong i SHL.

"Henrik har varit fjortonde forward och utanför laget en tid här på slutet och jag ser inte att vi kommer kunna ge honom den speltiden han vill ha och behöver. Därför har vi i samförstånd nu avbrutit samarbetet", skriver Patric Larsson i ett pressmeddelande.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".