Mörrum Hockeys klubbmärke
Foto: Mikael Eriksson/Sveriges Radio

Mörrum GoIS säkrade kontraktet – klara för ytterligare en säsong i division 1

0:31 min

Mörrum GoIS 5-4 seger på övertid mot Tyringe SoSS betyder att laget är klart för ytterligare en säsong i hockeyns division 1.

Det såg länge ut som om att dramatiken skulle fortsätta i kvalet för att hålla sig kvar i division 1 för Mörrum GoIS. Men efter en sen kvittering i den tredje perioden och ett avgörande i övertid så står det nu klart att laget behåller sin plats i serien.

Det var dock länge en dramatisk tillställning och det såg faktiskt ut som om att dramatiken skulle fortsätta för Mörrum GoIS även framöver. Men efter en sen kvittering av Joakim Sydegård var det hela klart, Mörrum GoIS skulle även kommande säsong spela hockey i division 1.

För att toppa av det hela vann Mörrum även i förlängningen efter att Ibrahim Khalid gjort det avgörande målet.

Laget har dock tre matcher kvar att spela, men eftersom att närmast jagande Helsingborgs HC nu ligger åtta poäng efter och de bara har två matcher kvar att spela så är det hela avgjort. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista