Rösta på din favorit i P4 Nästa Blekinge

Nu kan du rösta på den låt som du tycker är bäst och vara med och bestämma vem som vinner Blekingefinalen.

Blekingefinalen av P4 Nästa avgörs på Östersjöfestivalen i Karlshamn den 19 juli mellan 16-17. Efter finalen bjuder vi på en konsert med Pontus och Amerikanerna.

Vinnaren har sedan chans att ta sig till riksfinal i Linköping den 24 augusti och få spelas för miljonpublik över hela landet. Dessa fem bidrag gör upp om segern (klicka på rubriken för att lyssna och läsa mer):

1. Further apart - Hildur Höglind

2. Poisoning evolution – Complex Machinery

3. Where I first belong – Twelve

4. Höst 2018 - Manda Månsson

5. Drömmarnas stad – Karljohan Lindström

Juyn har halva makten och du har halva makten, oavsett om du kan vara på plats eller inte. Röstningen pågår från den 27 juni till den 19 juli ca 16.45, några minuter efter att det sista bidraget har framförts.

Om du vill sms-rösta är kostnaden 1 kr/röst + eventuell trafikavgift. Du kan rösta max 10 ggr/abonnemang. Om du vill kan du välja att fördela dina 10 röster på olika bidrag. Varje sms kan endast innehålla en röst.

Om du vill rösta, skriv följande i ett sms:
P4ble (mellanslag) låtX (X ersätts av numret på det bidrag du vill rösta på – låt1, låt2, låt3, låt4 eller låt5.
Skicka ditt sms till 72250. Ett exempel på en röst i ett sms: p4ble (mellanslag) låt1

Det antal röster du bidrar med registreras i röstningssystemet om du angett rätt P4-kanalförkortning och röstningsnummer i ditt sms när du röstade.

Om du inte får något svarsmeddelande när du röstat kan det bero på att du röstat från ett abonnemang som är spärrat för betaltjänster. Vänd dig till din telefonoperatör om du har frågor kring ditt abonnemang. Kostnaden för dina röster läggs på telefonräkningen från din operatör.