Dusan Melicharek stannar i Mjällby

Det blir en fortsättning i Mjällby AIF för målvakten Dusan Melicharek.

Mjällby AIF har bestämt att man ska fullfölja värvningen av den lovande målvakten från Tjeckien.

- Det finns ett enigt styrelsebeslut på att vi ska utnyttja den köpoption vi har på Dusan Melicharek, säger Jörgen Martinsson, styrelseledamot i Mjällby AIF.

Efter en längre tids oenighet i målvaktsfrågan lyckades Mjällby AIF:s styrelse i går kväll enas om att föreningen nu ska fullfölja affären med Dusan Melicharek.

Klubbens avsikt är att köpa loss den lovande målvakten från hans tjeckiska klubb FC Slovako och få honom klar för spel i Mjällby AIF nästa säsong.

- Min bedömning är att vi har klarat av alla detaljer inom kort och Dusan Melicharek har själv uttryckt en önskan om fortsatt spel i klubben.

Dusan Melicharek var en bidragande orsak till att Mjällby AIF förra säsongen klarade fortsatt spel i elitfotbollen och tränaren Thomas Andersson är nöjd med att styrelsen nu väljer att göra allt för att få målvaktslöftet kvar i klubben.

- Det känns riktigt bra. Nu har vi två bra målvakter som tar upp kampen om att få bli förste målvakt, säger han.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".