Förlust för Hästö mot Trelleborg

Det blev förlust för Hästö i matchen mot Trelleborg med 20-32 (10-16). Hästö gjorde en av sina sämsta matcher, samtidigt som Trelleborg gjorde en av sina bästa under säsongen.

Vad som inför matchen skulle bli en spännande tillställning, blev allt annat än just det. Trelleborg körde över Hästö totalt. Många slarviga passningar och tekniska fel från Hästös sida gjorde att Trelleborg lätt kunde kontra och göra mål. Trelleborg spelade ett uppfinningsrikt spel och hade ett riktigt bra försvarsspel, målvakten i Trelleborg, Ken Berkowitz gjorde för övrigt hela 24 räddningar.
Christoffer Sverstedt i Hästö var innan matchen med på uppvärmningen och joggade runt på planen. Men efter samtalat med tränaren i Hästö, Pierre Thorsson, valde Christoffer att inte spela i matchen. Anledningen var feber och huvudvärk. Bäst i Hästö var Daniel Hofflander och Jens Olander.

Publik: 1067
Målskyttar i Hästö:
Daniel Hofflander 5 (4 på straff) 
Ola Karlsson 3
Daniel Persson 2
Nermin Bisevic 2
Pelle Carlsson 2
Marcus Sandström
Anders Willram 1
Mirsad Pecikoza 1
Magnus Nilsson 1
Henrik Reiz 1

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".