Klar seger för Troja mot Skövde

Efter den tappade poängen i Enköping samlade Troja/Ljungby ihop sig och vann övertygande med 6-1 mot Skövde i förkvalserien till Hockeyallsvenskan. Troja malde ner motståndarna och stor del i segern hade återvändaren Marcus Eriksson, som gjorde ett mål och tre assist.

Det var egentligen aldrig något snack, Troja hade bestämt sig att inte överraskas av Skövde och även om nu västgötarna tog ledningen i matchen var det hemmalaget som bestämde takten och spelet i matchen.  Efter Olof Mårs kvittering halvannan minut före första periodens slut och Marcus Erikssons 2-1-mål sex minuter senare var det liksom mer eller mindre över.
Även om nu det var i sista perioden som Troja definitivt spikade igen matchen målmässigt med fyra mål. Olof Mårs 2, Fredrik Tideman, George Nistas och Thomas Augustson förutom då Marcus Eriksson gjorde Trojas övriga mål.
Med den sena poängen i Enköping och tre poäng mot Skövde ligger Troja på andra plats i förkvalsserien.

Bert Augustsson
bert.augustsson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista