Östers stjärnspelare tillbaka

Östers stjärnpelare Pavel Zavadil missade Östers seriepremiär i söndags. Ikväll är han tillbaka till Växjö efter en månad hemma i Tjeckien. Idag vid lunchtid var Östers sportchef Håkan Arvidsson helt överraskad av beskedet.

Helt överraskande fick mittfältaren Pavel Zavadil tillåtelse att åka till hemlandet Tjeckien för fyra veckor sedan. Orsaken var familjeskäl och Öster angav ingen tidsgräns för hans vistelse i hemlandet. I Växjöklubbens ledning har man inte heller haft någon koll på när eller om Pavel Zavadil skulle återkomma till klubben. Inte förrän man fick beskedet av Sveriges Radio Kronoberg idag och Håkan Arvidsson anser att de är en viktig spelare man får tillbaka.

Varken Sveriges Radio Kronoberg eller Öster har lyckats nå Pavel Zavadil idag under hans resa till Sverige, men trovärdiga uppgifter från två olika håll säger att han tänker fullfölja kontraktet med Öster och vill komma igång med träningen så fort som möjligt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista