Misstag och andra förlusten för Ljungby

Trots att Ljungby gjorde tre mål förlorade man den förmodade toppmatchen i division 2-fotbollen hemma mot Norrköpingslaget Sleipner. För Östgötalaget gjorde fyra mål och vann alltså med 4-3. Därmed är Ljungby utan poäng efter två matcher.

Ljungby åkte alltså på andra raka förlusten. Tibro vann i första omgången med 2-0 och nu hjälpte det inte att Ljungby tllverkade tre mål. Gör man det ska man naturligtvis ha minst en poäng på hemmaplan och allt. Men flera misstag och snedstudsar gjorde att LIF fick en bitter lördagseftermiddag.
- Dom hade väl fem chanser och gjorde fyra mål, suckade också Dennis Martinsson, en av Ljungbys målskyttar.
Han kvitterade till 2-2. Innan dess hade David Rydh gett Ljungby ledningen efter en halvtimmas spel. Och när Enes Smajlovic kvitterade tll 3-3 hade Ljungby tagit tag i händelserna och såg ut att kunna gå för ett ledningsmål. Men det blev precis tvärtom och LIF-tränare Roger Ahl måste arbeta med försvarsspelet, uppenbarligen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista