Peter Hedin tillbaka som Alstermos tränare

Det blir Peter Hedin som tar över huvudansvaret som tränare för division 1-laget i handboll, Alstermo IF. Inför förra säsongen hoppade Peter Hedin av sitt tränarjobb i just Alstermo, med en del bitska efterkommentarer som följd.
I stället valde Peter Hedin då, för knappt ett år sedan, att återvända till Sävsjös damlag. Ett lag som han tränat fram till fem SM-titlar. Men redan under slutet av förra säsongen, var Peter Hedin på väg tillbaka in i föreningen, i samband med att Alstermos spel i division 1 inte gick så bra. Det blev så i mycket begränsad omfattning, men nu tar Alstermo alltså tillbaka Hedin på allvar. Han efterträder Lennart Skoglund, som lyckades hålla laget kvar i serien efter kvalspel. Klart är också att veteranen och spelmotorn Pär Söderqvist kommer att spela ytterligare en säsong för Alstermo. I övrigt är truppen intakt och nytt namn är målvakten Jesper Törnkrantz från Kalmar.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".