Ljungby

Troja förlorade på hemmais

Det såg ljust ut ganska länge för hemmalaget Troja när de igår mötte Sundsvall. Med en 3-0 ledning efter första perioden trodde man att segern var hemma. Men Sundsvall kom tillbaka och vann sedan matchen med 5-4.

– Vi fick mycket ytor och förvaltade det väldigt bra i början och tuggade på. Sen sätts vi i en situation som vi inte har satts i innan, sedan så sätter dom press på oss och vi tappar väldigt lätta puckar. Vi släpper in dom alldeles för lätt i matchen, säger Trojas Jonatan Bremer
Varför?
- Vet inte om det är psykologiskt. Någonting är det och vi tar alldeles för lätt på situationen. Vi gör inte jobbet. Det är väldigt svårt att säga i dessa situationer. Det händer ibland och tyvärr så händer det idag.
Inför den tredje perioden så kvitterar Oskar Andersson och sen trycker ni på, vad tänkte du då?
- Vi får tillbaka självfötroendet och vi jobbar på. Det känns som det ska trilla in ett mål snart. Det känns som vi är tillbaka igen, men sedan ser vi vad som händer.
Nu är det tio dagars vila. Är det plus eller minus att ta vila nu direkt efter den här första förlusten under ordinarie tid på hemmaplan?
– Vi har spelat riktigt bra innan. Vi har förlorat tre matcher i rad och det är aldrig bra. Innan dessa tre så har vi inte förlorat en match. Det kanske är till vår fördel att få vila lite nu. Vi måste komma tillbaka starkt nu, säger Trojas Jonatan Bremer.

Nyheter Kronoberg
nyheter.kronoberg@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista