Kronoberg

Flera trafikolyckor på hala vägar

Det var halt på vägarna i länet under trettondagen och natten till onsdag och flera trafikolyckor inträffade. Inga personer har däremot skadats allvarligt.

Vid 15-tiden på trettondagseftermiddagen inträffade en trafikolycka på väg 666 vid Torne camping i Torsås. En bil kom över på fel sida av vägen och både den och den mötande bilen hamnade i diket. Tre personer färdades i bilarna och alla fick föras till sjukhus för undersökning men ingen person ska ha fått några allvarliga skador.

Det var totalstopp på E4 på tisdagskvällen efter att två olyckor inträffat kort efter varandra i höjd med Ljungby. Det var vid klockan 22.30 som en personbil körde av vägen och ned i diket. Som följd av den olyckan inträffade ytterligare en olycka en timme senare där en personbil körde in i framförliggande bil. Enligt Kronobergspolisen skadades inga personer vid olyckorna.

Nyheter Kronoberg
nyheter.kronoberg@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".