Tingsryd

Tingsryd torskade i Örebro

Örebro besegrade Tingsryd med 3-1 i den andra matchen i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Matchen avgjordes i den andra perioden då Örebro hade ett par lyckominuter.

- Vi hade nästan börjat ’vippa över’ matchen till vår fördel, men sen blir det två ganska snabba mål. Vi har ju precis klarat ut en utvisning och sen blir vi lite för ivriga i försvarsspelet och de har ju Teemu Kuusisto som fintar bort oss litegrann och sätter dit 2-1, säger Tingsryds tränare Mikael Tisell till Radiosporten Kronoberg.

Örebro tog ledning med 1-0 efter 10.14 av den första perioden, Olof Svensson kvitterade för Tingsryd efter drygt sex minuter av andra. Sen kom de för Tingsryd så olyckliga minuterna i slutet av andra perioden då Örebro gick ifrån till 3-1.

- De bevakade bra i tredje och fick lite längd på sina anfall. Ändå tar vi tillbaka matchen igen sista tio minuterna i tredje, men vi gör ju inte det där målet som hade behövts för att kanske lyfta ett pinnhål till, säger Mikael Tisell i Tingrsyd.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".