Flera fall av misshandel i Växjö under fredag natt

Under inledningen av Karl Oskar-dagarna på natten mellan fredag och lördag rapporterades fem fall av misshandel till polisen i Växjö.
Den grövsta misshandeln inträffade under natten mellan fredag och lördag då två män blev påhoppade av en tredje man. Den ena av de två männen fick föras till Centrallasarettet i Växjö med ansiktsskador. Polisen grep gärningsmannen som efter förhör nu är släppt. Och strax efter tre på natten tvingades en 17-åring under knivhot att lämna ifrån sig sin mobil till ett gäng ungdomar. Polisen har ett gott signalement på en av gärningsmännen men har ännu inte gripit någon. Polisen fick också in en anmälan från en knalle som blivit bestulen på hela sin dagskassa, på 11 000 kronor, sedan tjuvar brutit sig in i hans bil. Men polisen beskriver ändå kvällen som lugn med tanke på hur mycket folk det var i rörelse.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".