Målrikt på Värendsvallen

I den 90:e (!) matchminuten räddade Öster en poäng mot Hammarby i måndagens möte på Värendsvallen. Andreas Ottosson gjorde 4-4 och Växjölaget gick därmed upp på kvalplats.
Matchen mellan Öster och Hammarby hade det mesta. Fin inramning med över 8000 åskådare (varav 100-talet tillresta fans från tyska Rostock) och massor av mål, bidrog säkert till att spelarna i Öster bjöd på en av säsongens bästa insatser. Öster tog ledning med både 1-0 och 2-1, vilket också var halvtidsresultatet. Men efter paus var det Hammarby som inledde bäst. Öster fick se sig omsprunget när stockholmslaget tog ledning med 4-3 med knappt tio minuter kvar att spela. Men Östers bästa spelare för dagen, Andreas Ottosson, gav inte upp. Och i matchens sista minut nickade "Otto" in 4-4 vilket också blev slutresultatet. Eftersom GIF Sundsvall förlorade gick Öster förbi och ligger nu på kvalplats.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".