Ljungby IF nära division 3

Allt talar nu för att Ljungby IF åker ur division 2 i fotboll. Gårdagens 1-1 mot Karlskrona gör att LIF måste vinna de återstående tre matcherna, samtidigt som de övriga resultaten går Ljungbys väg.
Men med tanke på att Ljungby bara har vunnit en enda match under hela säsongen, talar statistiken för att Ljungby åker ur divison 2. Och nu har även Ljungbys spelare gett upp. Henrik Johansson är en av dom: - Det är väl inte mycket som talar för att vi ska reda ut det, eftersom vi dessutom har en riktigt tuff avslutning, säger Johansson till Radiosporten Kronoberg. Ett annat länslag som mycket väl kan åka ur division 2, är Växjö Norra. Förlust, 5-4, mot Jönköpingslaget IK Tord gör att Norra nu ligger på nedflyttningsplats med tre omgångar kvar. I divison 3 ordnade Hovmantorp nytt kontrakt genom att vinna med 1-0 över Bromölla. Troligtvis spelar även Alvesta i trean nästa år efter 0-0 mot serieledande IS Halmia. Värre då för Älmhult som med två omgågnar kvar ligger på nedflyttningsplats.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".