Sent segermål räddade Växjö Lakers

Det såg ut att bli en lätt seger för Växjö Lakers mot Halmstad i vår-Allsvenskan. 3-0-ledning och spel 5 mot 3. Men Halmstad kom tillbaka till 3-2 innan det slutade 4-2 till Växjölaget.

Bara tre och en halv minut före slut kunde Andrée Persson lobba in 4-2 för Växjö Lakers. Som hade massor av Halmstadsutvisningar att gå på, men kunde inte avgöra förrän då mot slutet.


Nu leder Nybro på 18 poäng men med bättre målskillnad än Växjö Lakers på de två första platserna i tabellen. De två som ger play off-plats uppåt.


Glädje också i Troja/Ljungby, för man vann i Örebro med 3-2, efter förlängning visserligen men då ska man veta att Troja låg under med 2-1 bara någon minut före ordinarie speltids slut, men Jimmy Svensson hann kvittera och Johan Andersson göra segermålet, bara någon minuts spel på extratiden. Det betyder att Troja håller sig kvar över det negativa strecket i tabellen, på sjätte plats.


Också Tingsryd vann, det blev 8-4 i Norrköping mot Hästen Hockey och TAIF utökade sin serieledning söderettan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".