Matteo Blomqvist-Zampi ska hälsa på klubben IFK Mariehamn. Foto: Anna Tigerström/Sveriges Radio
Fotboll

Bojanic och Blomqvist-Zampi lämnar Öster?

Två spelare kan vara på väg bort från Östers IF. Det är Darijan Bojanic, som enligt Aftonbladet har kontaktats av IFK Göteborg. Och Matteo Blomqvist-Zampi som kan va på väg till Finland.

Östers sportchef Peter "Kuno" Johansson, bekräftar för Aftonbladet att man pratar med Göteborg, men att ingenting är klart när det gäller Bojanic. Han säger också att fler klubbar visat intresse för mittfältstalangen.

Matteo Blomqvist Zampi är aktuell för finska klubben IFK Mariehamn, skriver fotbollstranfers.com. Blomqvist Zampi som fått nöja sig med att bara hoppat in några gånger i årets allsvenska, ska besöka Mariehamn i veckan.

– Alla känner till mig som spelare i Öster, det är klubben i mitt hjärta, det är där jag vill spela. Men det ska vara så att både klubben och spelaren vill vara där, annars fungerar det inte. Och just nu fungerar det inte, säger Blomqvist-Zampi till fotbollstranfers.com.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista