Ljungby

Ljungbydagarnas karneval blir av

0:48 min

Ljungbydagarnas karneval var tidigare hotad på grund av få anmälda, men nu ser det annorlunda ut. Fler anmälningar har kommit in och nu är det klart att det blir karneval.

Gerd Almlöf är en av de från Ljungby IF som arrangerar karnevalen tillsammans med Ljungby ridklubb.

– Det ser bra ut, det blir karneval. Den blir kanske inte den längsta, men det blir nog en av de mest intressanta, berättar Gerd Almlöf.

När vi senast berättade om karnevalen var det bara ett ekipage anmält, men den senaste tiden har det tillkommit fler anmälningar.

Gränsen för att köra karnevalen är nu uppnådd berättar Gerd Almlöf.

– Det är fler och fler som droppar in, så det var därför vi tog beslutet om att köra karnevalen. Vi hade en nedre gräns på åtta ekipage och den har vi redan gått förbi. Det ska bli jätteroligt, jag hoppas bara det blir lite bättre väder den dagen, än vad det är just nu, för just nu regnar det här, säger Gerd Almlöf från Ljungby IF som tillsammans med Ljungby Ridklubb arrangerar karnevalen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista