Stefan Gunnarsson och Hannes Brinkborg. Foto: Johan Nilsson/Scanpix.

Stefan Gunnarsson avslutar elitkarriär i beachvolley

Stefan Gunnarsson, som ursprungligen är från Vederslöv, avslutar nu sin elitsatsning i beachvolley. I fem års tid har 31-årige Stefan Gunnarsson och hans parhäst Hannes Brinkborg utgjort det svenska herrlandslaget i beachvolley.

Stefan Gunnarsson har 3 SM-guld i bagaget, han har fått utmärkelsen Årets spelare i beachvolley tre gånger. Han har dessutom 2 SM-guld i volleyboll och har gjort åtta landskamper i volleyboll.

– När motivationen inte finns där är det lika bra att lägga av. Vi har massor av roliga minnen när vi tagit bra placeringar och spelat riktigt bra. När vi hade det riktiga flytet i Quebec, Canada och tog en 5:e plats på World Tour, är ett av många tillfällen som var så otroligt roliga. Än så länge är det bara skönt att vara hemma och slippa resa. Om något år kanske man tycker annorlunda, men det här känns helt rätt nu, säger Gunnarsson.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista