1 av 2
Gå med i vårt nätverk av lyssnare!
2 av 2
Gå med i vårt nätverk av lyssnare!
Publiknätverket

Gör radio med oss!

6:27 min

Karate, äldrefrågor, byggnadsvård, hållbarhet...vad ligger dig varmt om hjärtat? Vad brinner du för? Gå med i vårt publiknätverk och gör, tillsammans med oss, ännu bättre radio!

Lite då och då inträffar det händelser som vi på P4 Kronoberg missar att ta upp. Eller där vi har helt fel vinkel. Eller där vi inte pratat med rätt personer. Så för att vi ska bli bättre på att ge dig nyheter och program som berör dig och din vardag, behöver vi din hjälp. Vi kallar det för P4 Kronobergs publiknätverk – och vi hoppas att du vill vara med!

Kolla in vilka områden som några av våra nätverkare brinner för i videon här intill och gå med - du också!

Hur funkar det då? Jo, får vi exempelvis ett tips om missförhållanden på ett äldreboende i länet, kan vi gå ut via nätverket och fråga om någon har erfarenheter från det boendet eller något annat äldreboende med liknande problem.

Eller om vi vill veta hur personer i en specifik kommun tänker om en aktuell fråga så går vi ut via nätverket och ställer frågan.

När vi har en speciell gäst får du som är med i nätverket information först om att du kan chatta med gästen och hjälpa till med dina frågor vid intervjun.

Du blir enkelt en del av vårt nätverk av lyssnare genom att fylla i formuläret här intill. Börja med att ange din mejladress och svara sen på några frågor. Efter att du klickat på "klar" får du ett bekräftelsemejl om att du gått med.

Klicka här för att läsa några vanliga frågor och svar.

Möt några av våra nätverkare - klicka här!

Här kan du kolla in radio vi gjort tack vare lyssnarna.

Frågor på det? Ring dina publikredaktörer Emma Kvennberg 0470-726078 eller Per Brolléus 0470-10 700

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista