Gör din röst hörd via de sociala medierna. Foto: TT

Sociala medier: Lyssnarna om TV-tittande

Hur vi ser på TV var något som diskuterades flitigt bland våra lyssnare under morgonen. Här hittar du en del av de röster som kom in via de sociala medierna. Vill du ta del av fler? Kolla in våra sidor på Google Plus, Facebook och Twitter. Vi finns också på Pinterest och Instagram.

"Var utan bredband en vecka förra månaden och tänkte jag skulle kika på TV en kväll .efter en halvtimme på en reklamkanal stängde jag av, fick krupp."

"Mer än 90% av allt jag tittar på sker via netflix. Resten är via annan streaming, typ SVT play och YouTube. Vanlig TV suger, med alla förbaskade reklamavbrott, dålig bild (inte HD) och att det e fasta tider, så man måste anpassa sig efter TV istället för sitt eget liv. Det är så bekvämt med netflix. Det är framtidens TV tycker jag."

"När det gäller nyheter och väder ser och läser jag mest på appar !
TV-tittande blir underhållningsprogram på fre-lör-söndag + vissa serier via TV eller webben."

"TV-apparaten, tunnare å större bild, är fortfarande en av de få äkta sociala apparaterna! Man samlas mer runt den än runt phones å paddor."

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".