1 av 2
En välklippt frisyr som fönas och som är färgad. Det är höstens trend när det gäller frisyrer för män. Foto: Tomas Orneborg/svd/TT
2 av 2
Viktor Sandberg, frisör gör en fläta på Carina Bergqvist. Något som är helt rätt för det långa håret. Foto: Per Brolléus Sveriges Radio
Förmiddag i P4

Det är männens höst

3:33 min

Det är männens höst när det handlar om mode, frisyrer och skönhetsvård. Det säger Viktor Sandberg, frisör och stylist och P4 Kronobergs nya expert i dessa ämnen.

– I höst ska det vara välklippta frisyrer på män, föna håret och färga det gärna, uppmanar Viktor Sandberg männen.

– Om du kollar tidningar, bloggar med mera det handlar bara om män. Oavsett om det handlar om kläder, frisyrer eller rengöringsprodukter, berättar Viktor Sandberg.

Det ska vara volym och håret ska torkas med hårfön fortsätter han. Färga gärna håret i en varmare ton och när det gäller längd på håret spelar det ingen roll. Bara det är välfriserat.

– Håret ska vara välklippt och ordnat. Det där med att det ska se ut som att det inte är fixat är yesterday, säger Viktor Sandberg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista