Östers Denis Velic gör 2-0 mot Hammarby på Söderstadion på söndagen. Foto: Erik Mårtensson/Scanpix
Arkivbild: Östers Denis Velic gör 2-0 mot Hammarby på Söderstadion på söndagen. Foto: Erik Mårtensson/TT
Östers IF

Velic stannar i Öster

Igår presenterades Thomas Askebrand och Karl-Gunnar Björklund som ny tränarduo i Östers IF. Nu står det klart att lagkaptenen Denis Velic också blir kvar i Öster nästa säsong.

Denis Velic har lockat konkret intresse från ett lag i den danska andraligan, men har bestämt sig för att stanna kvar i Öster. 

– Jag har ett kontrakt på två år som spelare, sedan får vi se. Det är väl tänkt att jag ska gå in som ledare i framtiden. Vilken form det blir vet jag inte, om det är P12 eller P13. Det får vi se. 

– Men jag är jättelycklig. Jättelycklig att få vara med och bygga från början igen. Det här har varit mitt mål hela tiden, att vara kvar i Öster. Det har jag varit tydlig med, om jag så skulle behöva klippa gräset. 

Denis Velic hade ju ett gällande kontrakt när Öster åkte ur Superettan, men samtliga kontrakt behöver förhandlas om eftersom laget åkte ner till division 1. 

Tror du laget gör comeback i Superettan nästa år? Kommentera gärna!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".