4 5:e klassare på Lillestadskolan i Växjö
Foto: Oscar Ivarsson
Kronoberg

Beliebers taggade på världstjärnans Sverigebesök

Beliebers på Lillestadskolan
1:02 min

Justin Bieber är en av världens just nu absolut största artister och alla har en åsikt om artisten. Antingen hatar man honom eller så älskar man honom.

På Lillestadskolan i Växjö så går Unni, Julia, Fatjona och Blendona som alla är stora Justin Bieber-fans eller Beliebers som de kallar sig.

- Han förmedlar alltid känslor, typ ifall han sjunger en sorgsen låt så blir man lite rörd, säger Unni och de andra tjejerna håller med.

Justin Bieber är just nu ute på sin europaturné och spelar två utsålda spelningar på Tele2 arena i Stockholm under torsdag och fredag. Tyvärr kunde ingen av tjejerna gå på konserterna, men nu när Bieber ändå är i Sverige fantiserar flickorna om vad som skulle hända om de ändå skulle få träffa sin stora idol.

- Vi skulle nog börja gråta och skrika jättehögt, säger Fatjona och Blendona samtidigt som de andra tjejerna fnittrar i bakgrunden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".