Fansen hyllar CMores kommentator Lena Sundqvist genom att hålla upp banderoll med texten: Lena fortsätt kommentera på, vi älskar dig på västra stå.
1 av 2
Fansens hyllning till Lena Sundqvist. Foto: CMore
Lena Sundqvist. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
2 av 2
Akrivbild av Lena Sundqvist. Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio
Växjö

Växjöfansens kärlekshyllning till TV-kommentatorn

Lena Sundqvist: Nära att det blev tårar i sändning
1:01 min

Efter att ha fått utstå näthat fick C More's ishockeykommentator Lena Sundqvist ta emot Växjöfansens kärlek i form av en stor banderoll.

Kritik och hat på nätet har varit något som C More's kommentator Lena Sundqvist fått erfara den senaste tiden. Under lördagen var hon på plats i Växjö för att referera mötet mellan Växjö Lakers och Skellefteå. Men idag vann kärleken över hatet, och det rejält.

I första periodpausen vecklade Växjös ståplatspublik ut en stor banderoll med texten "Lena, fortsätt kommentera på, vi älskar dig på västra stå".

Efter matchen var Lena Sundqvist tagen.

– Jag blev såklart överraskad och extremt rörd. Extremt fin aktion från Växjöklacken.

Det var inget du väntade dig, inget klacken hade hintat om?

– Nej, de hade nog behövt göra det. För det var nära att det blev tårar i sändningen. Det är kärleken som gör att man kör på och inte knäcks av hatet. Det betyder såklart extra när det kommer från personer från hockeyn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".