trädgårdsmässa, Stockholm
Arkivbild. Foto: Jessica Gow/TT
Växjö

Vinna eller försvinna för Bo- och trädgårdsmässan

Dennis Rosqvist, mässansvarig: Vi har lagt allt krut på att få många besökare.
3:03 min

Under våren blir många sugna på att göra i ordning sitt hem och sin trädgård. På Bo- och trädgårdsmässan finns både lokala och nationella utställare på plats för att erbjuda allt som behövs för inne- och utemiljön.

– Jag vänder mig till privatpersoner som behöver hjälp för att komma igång, säger trädgårdsmästaren Karoline Svensson från Växjö som ställer ut på mässan. 

Hon tror att många vill ha en fin trädgård utan att behöva lägga för mycket tid och kan då ta hjälp av en trädgårdsmästare. 

Och Dennis Rosqvist som är ansvarig för mässan hoppas på många besökare till de cirka 90 utställarna med inspiration för trädgård, bygg och interiör. 

– Det är fullt hus och vi hoppas att det blir 7000-8000 besökare. Det var första gången i fjol och i år är det vinna eller försvinna, säger Dennis Rosqvist, som är ansvarig för mässan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".