Elever får paviljong

Skol- och barnomsorgsnämnden i Växjö har beslutat att upprätta en tillfällig paviljong under tiden som Pilbäcksskolan saneras.
Från och med i höst kommer elever vid Pilbäcksskolan i Växjö undervisas i en ny tillfällig paviljong. Detta samtidigt som skolans mögeldrabbade lokaler saneras. Det har skol- och barnomsorgsnämnden beslutat. Den totala kostnaden för paviljongen beräknas till cirka 700 000 kronor per år. Vid ett extra möte i veckan betonade ledamöterna i nämnden också att kommunen måste ta fram en helhetslösning för Pilbäckskolan, så att paviljongen inte blir en permanent lösning.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".