Rickard Wolffs konsert flyttad pga. uselt väder
"Konserten flyttad till Tyrolen p.g.a. uselt väder. Befintliga biljetter gäller eller återköpes om så önskas." Foto: Elise Göransson/Sveriges Radio
Växjö

Flytten till Tyrolen bekymrar inte en hänförd Rickard Wolff

Rickard Wolff om konstertflytten: En alldeles fantastisk miljö
2:10 min

Nederbördsvädret tvingar Rickard Wolff att flytta från Trädgård de luxe i Växjö, till dansplatsen Tyrolen i Blädinge. Att flytta konserten inomhus verkar inte besvära honom, snarare tvärtom, är han hänförd av Tyrolens charm.

Torsdagskvällens planerade utomhuskonsert byter nu lokal till anrika Tyrolen i Blädinge, som är en dansplats från 1962 och känd för att ha behållit sitt utseende och glans från forna dagar.

– Jag tycker det är rätt förtjusande, framför allt när jag fick se det här stället. Jag har aldrig varit här förut, men jag ser ju att det är en legendarisk folkpark med en alldeles fantastisk miljö.

För att slippa ställa in, flyttas konserten in till Tyrolen med anledning av "uselt väder", enligt arrangörerna.

– Om folk står och kurar och fryser i regnkappor och paraplyer då är det lite jobbigt. Men jag själv, är glad om jag är torrskodd, säger Rickard Wolff och är nöjd med att publiken är varskodd från regn och rusk.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".