Magnus Sundquist peppar laget
Foto: Cecilia Ekströmer/Sveriges Radio

Slarvet straffade Tingsryd på hemmais

Magnus Sundquist: "Irriterad på att vi ska ge bort mål"
2:46 min

Tingsryd har inlett säsongen med endast en vinst. Under fredagskvällen fortsatte den sviten, även om man lyckades få med sig en pinne efter 2-2 under ordinarie tid. Timrå var dock snäppet vassare under straffläggningen.

Att spela på hemmais har inte varit något vinnande koncept hittills för Tingsryd. Under fredagen gick säsongens andra hemmamatch av stapeln, men inte heller denna gång lyckades man vinna alla tre poängen. 2-2 innebar visserligen en poäng, men efter en mållös förlängning lyckades gästande Timrå knipa extrapoängen efter straffläggning. 

Timrå tog ledningen i första perioden innan Tingsryd kvitterade i den andra. Den jämna matchen fortsatte i den tredje perioden med att Timrå åter tog ledningen, innan Hannes Johansson kunde kvittera i numerärt underläge. Men Tingsryds insläppta mål borde inte få kommit till, enligt tränare Magnus Sundquist. 

– Vi ger Timrå chansen att göra 1-0 på en bjudning...igen. Men vi sa att vi kommer göra ett mål och tog över matchen och är bättre i andra, där vi också gör mål. 

"Jag är irriterad över att vi ger bort mål"

 Att Tingsryd ger bort mål tycker Magnus Sundquist har varit ett tema under säsongsinledningen. 

– Jag är irriterad över att vi ger bort mål. Av de sista sex målen vi har släppt in har vi gett bort fem av dessa. Det är svårt att ta poäng då.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".