Tomas Askebrand
Foto: Jonatan Bergman/Sveriges Radio.
Växjö

Askebrand om tränarkarusellen: Lägger mig inte i

Östers IF är överens med IFK Värnamos tränare Christian Järdler. Nu uttalar sig lagets nuvarande tränare Thomas Askebrand för första gången om tränarkarusellen.

Det är Fotbollskanalen som har pratat med Östers nuvarande tränare. 

– Jag ska inte lägga mig i det där. Låt du (Matias) Concha och "Fidde" dra den biten. Jag känner inte att det är något jag behöver dra i. Jag tror att de har fullt upp i dag ändå, säger Askebrand till Fotbollskanalen.

Askebrand bekräftar också att han inte kommer att träna Östers IF nästa säsong och att han för samtal med ett par andra klubbar. Han tycker inte det känns konstigt att leda Öster i lagets sista fyra matcher. 

– Det är inga konstigheter över huvud taget. Vi har fyra matcher kvar och vi ska ta oss igenom de matcherna på bästa möjliga sätt. Något annat finns inte. Det är inget att fundera på, det är inget som förändrats, säger han till Fotbollskanalen.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".