Trond Strangstadstuen, samordnare om radon i Ljungby kommun.
1 av 2
Trond Strangstadstuen. Foto: Karin Ernstsson/Sveriges Radio
Ljungby Arena med besökare utanför.
2 av 2
Ljungby Arena. Foto: Calle Berglund/Sveriges Radio.
Ljungby

Fler omklädningsrum måste renoveras på Ljungby arena

Trond Strangstadstuen, fastighetschef: Det är en tuff situation för de i arenan
5:53 min

Tre omklädningsrum är avstängda på grund av vattenskador men nu står det klart att fler ytor måste renoveras, skriver Smålänningen.

Efter den tvåårsbesiktning som genomfördes nyligen står det klart att det kommer bli fler omklädningsrum som måste renoveras.

– Det är en litet tråkig situation som tar tid och kostar pengar att åtgärda. Vi utreder detta nu och det var ju i våras vi upptäckte att det kommit in vatten där det inte skulle vara, säger den fastighetschefen i Ljungby, Trond Strangstadstuen.

Nu ska de tre omklädningsrummen återuppbyggas men efter tvåårsbesiktningen ser Trond Strangstadstuen att det kan bli mer att renovera, även om det inte är så omfattande i sin karaktär.

Kommunen tror att problemet har funnits med från början och har en dialog med entreprenörer om vem som ska ersätta skadorna. Och för de som har aktiviteter i arenan kan det vara rätt tufft, tror Trond Strangstadstuen.

– Man får pyssla och hitta lediga omklädningsrum så gott det går och därför vill vi inte riva ur ytterligare omklädningsrum innan vi åtgärdat de tre första omklädningsrummen. Vi får fixa till några i taget hela tiden, avslutar Trond Strangstadstuen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".