Pingis Dänningelanda
Foto: Johanna Dahlén/Sveriges Radio
Bordtennis

Tuff helg för Dänningelanda – storförlust igen

2:17 min

Det blev tuffa omgångar för Dänningelanda i helgen. Trots ett förbättrat spel under söndagen rann siffrorna iväg till 6-1 igen. Förlusten mot Halmstad BK blev den femte denna säsongen och sistaplaceringen kvarstår.

Årets upplaga av Pingisligan dam har inte varit lyckad för Dänningelanda. Matchen mot Halmstad BK slutade inte annorlunda när man förlorade med 6-1.

– Det är en tuff match, vi förlorar ju med 6-1. Första matcherna hoppas vi att komma med från start så att vi ska ha något att gå på eftersom att dom är favoriter. Men det går deras väg, säger Lisa Rydén.

Det blev en vinst i omgången idag, signerad Lisa Rydén, men det räckte inte till. Lisa Rydén var ganska nöjd med sin personliga insats både idag och över säsongen.

– Första seriesammandraget var jag inte riktigt nöjd men efter det känner jag ändå att jag har kommit upp och jag visat att jag spelar bra pingis och kan slå en och annan.

Med endast en poäng i säsongsinledningen ligger man fortfarande på en sistaplacering och behöver förbättra någonting för att kunna kämpa om att hålla sig kvar.

– Jag skulle egentligen säga att alla ska försöka spela bra samtidigt och att vi jobbar för varandra. Jag och Alexandra har spelat ihop länge men Sofia är ny för iår. Det är alltid lite så när man är nya och att få ihop laget.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista